kontakt.php
             
 

Mi autófóliázásra két féle, speciálisan autókra kifejlesztet fólát alkalmazunk. Az egyik a nyomtatható a másik homogén színű foliatípus 40 féle színben. A foliák élettartamát tekintve 8-10 éves tartósságot ad meg a gyártó, ami azt jelenti, hogy 8-10 éven át nem fog a fólia kifakulni, összeráncosodni (szakszerű feldekorálás mellett), illetve leszedhető marad.

Ha ideiglenes dekorációt szeretne, vagy amennyiben a későbbiek során meg szeretne szabadúlni a dekorációtól, egyszerüen csak némi melegítéssel le lehet szedni. Mindenféle káros következménytől mentes, vagyis a kocsit nem károsítja. Ha esetleg a folián kívül eső fényezés már elkezdett volna fakulni akkor a gépjármű felpolírozása eltüntet minden féle nyomot és ráadásul a fényezést is felfrissíti.

A dekoráció számítógépes tervezése után méretre lesz legyártva, melyhez nagyfelbontású óriásnyomtatókat ílletve plottereket használunk. A fólia képzett, okleveles dekoratőrök álltal lesz felhelyzve, hogy az a későbbiek folyamán is szép maradjon.

 

 

 

 

JT-5000 imagine vinyl : Öntapadó médiák nagyfelbontású oldószeres és UV tintasugas nyomtatáshoz.
képek

MacFleet 6500 vinyl: A MACfleet 6500 anyag 55 mikron vastag rendkívül lágy, kadmium mentes fólia. Ragasztója felhasználás közben könnyen újrapozícionálható, stabilizálás után (A Ragasztási technikai útmutatót kérd a Polinoor-tól) erős, tartós. Tulajdonságai miatt alkalmas 3D felületek és járművek teljes felületének dekorálására. Szárazon ragasztható, az újrapozícionáláskor történt deformálódás (nyúlás, gyűrődés) melegítéssel eltüntethető, az anyag visszanyeri eredeti méretét, alakját. Ha az anyag megfelelően helyezkedik el a dekorálandó felületen, magas hőfokon stabilizálni kell ("be kell sütni" a hajlatokba), hogy ne tudja az eredeti alakját felvenni újra (elválhat a felülettől, kifeszülhet a hajlatokból). Plotterrel jól vágható, felülete szitázható.
Technikai adatlap (PDF)
Színskála (PDF)